Over ons

scroll down

Over ons

Over ons

Maak kennis met de gezichten achter Z-Studio.

Deel jij onze liefde voor efficiënte marketingprocessen?

Marketing Automation

We automatiseren je processen, zodat leads vanzelf binnenkomen.

Digital Marketing

We zetten effectieve campagnes op zodat je online wordt gevonden.

Contentcreatie

We maken aantrekkelijke content die gevonden, gelezen en gezien wordt.

Brand development

We onwikkelen de naamsbekendheid en vindbaarheid van je merk.

Over Z-Studio

Breng je marketing écht naar een hoger niveau

Marketing heeft het niveau van communicatie allang overstegen: steeds meer organisaties hebben een groeiende behoefte aan allesomvattende marketingprocessen. Processen waar leadgeneratie, het vergroten van naamsbekendheid en contentcreatie hand in hand gaan. Wij zagen die behoefte en besloten er wat aan te doen.

Z-Studio begon drie jaar geleden vanuit de spreekwoordelijke zolderkamer, en bestaat inmiddels uit een perfect op elkaar ingespeeld team van vier, gevestigd in onze eigen studio in Station 026 in Arnhem-Zuid.

We zijn kritisch, specialistisch, en er altijd op gericht om jou verder te helpen. Ontmoet Z-Studio.

Comic sans gives me nightmares

Bregte

Bregte studeerde Communicatie en Multimedia Design en ontwikkelde zichzelf op visueel gebied verder bij een van de grootste PR-bureaus in Nederland. Na een tijd als freelancer kwam ze al snel bij Z-Studio terecht.

Ze is gespecialiseerd in UX Design: ze ziet nieuwe trends en past deze toe bij klanten. Zo weet je zeker dat de behoefte van de eindgebruiker wordt vertaald naar een relevante oplossing, en je organisatie online gezien wordt.

Een gamer pur sang. Of het nu gaat om haar champion in League of Legends of haar character in een spelletje D&D: Bregte maakt korte metten met je. Ze heeft voor iedere situatie een meme of Pepe the Frog-emoji klaarstaan.

I love it when a plan comes together

Lotte

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als Marketing Manager en Business Analyst bij (vooral) IT-bedrijven, begon Lotte in 2017 Z-Studio om organisaties verder te helpen met hun marketingprocessen.

Lotte is het strategische brein van de studio: ze is analytisch sterk, soms grappig en staat altijd garant voor kwaliteit. Met haar directe benadering spot ze kansen en brengt ze marketing echt naar het volgende niveau.

Stiekem is ze een echte nerd. Dat zie je bijvoorbeeld aan haar liefde voor Star Wars en haar enorme collectie Brickheadz. Haar andere passie is Met Bubbels: ze verkoopt exclusieve champagnes van huizen Bonnaire en Paul Clouet.

e-mail profielfoto Lotte

Put in a good word for me

Maurice

Maurice is bij Z-Studio verantwoordelijk voor contentcreatie. Hij begon op zijn 15e met schrijven voor lokale nieuwsbladen en magazines. Door freelanceopdrachten tijdens zijn studie verschoof zijn expertise naar online.

Een complexe boodschap begrijpelijk maken voor de doelgroep: dat is de grote drijfveer in zijn werk. Of het nu gaat om een technische IT-blog of een strategisch visieartikel. Taal is continu in beweging, en de kunst is om de lezer te raken.

Naast het signaleren van onnodig spatiegebruik en het maken van goede koffie houdt Maurice afwisselend van sport (zwemmen, hardlopen, fietsen), games (momenteel Destiny 2, RDR2, Enter the Gungeon) en Britse comedy.

Content specialist
e-mail profielfoto Eline
e-mail profielfoto Eline

Do or do not. There is no try.

Eline

Eline studeerde Communicatie en Multimedia Design en werkte sindsdien bij verschillende digitale bureaus als projectmanager. Bij Z-Studio vond ze de ruimte om ook haar creativiteit in de rol kwijt te kunnen.

Ze is de perfecte vliegende keep en wordt blij van mensen ondersteunen in hun functie. Met haar talent voor social media en design is ze van onschatbare waarde voor elk project.

Naast haar rol bij Z-Studio is Eline ook make-upartiest met haar eigen Instagram-account: @elinevanlent. Ze deelt haar liefde voor games met de rest van Team Z en speelt het liefst Stardew Valley.

Onze werkwijze

Voor deze klanten deden we het eerder

Laat je horen!

Op zoek naar meer conversie?

Of heb je een andere vraag op het gebied van digital marketing, brand development of contentcreatie? Wij helpen! Converteer jezelf door je e-mailadres achter te laten, dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.