Nieuw bij Z-Studio: projectmanager Eline

Nieuw bij Z-Studio: projectmanager Eline

Even voorstellen: Eline

Deze maand is Eline bij Z-Studio begonnen als projectmanager. We zijn hartstikke blij met de nieuwe toevoeging aan het Z-team en stellen haar graag aan je voor!

Ik ben Eline van Lent, 29 jaar, en woon met mijn vriend in Rijssen. Daarvoor heb ik jarenlang in Arnhem gewoond en daar ook mijn netwerk opgebouwd. Zo ken ik Bregte bijvoorbeeld van onze opleiding Communicatie & Multimedia Design, en via haar ben ik ook bij Z-Studio terechtgekomen.

Na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt bij verschillende digitale agencies als projectmanager. Ik was op zoek naar een functie met meer ruimte voor creativiteit, en bij Z-Studio kan ik mijn interesse in social media en design helemaal kwijt in de rol.

Ik werk part-time bij de studio: mijn grootste passie is namelijk make-up en huidverzorging. Ik werk als make-up artist en heb een eigen Instagram-account.