Recap: het 2021 van Z-Studio

Recap: het 2021 van Z-Studio

recap-2021

Na 2020 kon het natuurlijk alleen maar beter worden, en oh my, wat kunnen we terugkijken op een prachtig jaar! Met Bregte, de beste sidekick die je je maar kan wensen, zijn we er op 1 januari 2021 vol tegenaan gegaan. We hadden geen idee wat het jaar voor ons in petto had, maar we geloofden erin. Nadat we de eerste maanden thuis aan de keukentafel begonnen, werd het toch wel tijd voor een ‘echte’ werkruimte. Zo vonden we ons kantoor in Station 026 in Arnhem en zijn we zelfs in december verhuisd naar een grotere ruimte. Want een stormachtig eerste helft van het jaar volgde, en in de zomerperiode werd het toch wel erg duidelijk dat we iemand in het team nodig hadden.

Nou ja, niet zomaar iemand, vooral iemand die dit (dyslectisch, d/t weg ermee, schrijf lekker alle woorden los van elkaar) duo kon versterken met echt strakke content. Bregte en Lotte hadden al eerder samengewerkt, en ook deze versterking kwam uit de bekende hoek. Maurice diende zich aan en in het najaar mochten we hem officieel aan Z-Studio toevoegen. Een superaanvulling waar wij en onze klanten erg blij van werden, zo konden nog meer mooie content produceren!

Ik kijk terug op een prachtig jaar en ben dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Bedankt voor de fantastische samenwerking en op naar een bruisend 2022!

Lotte